Повече от 600 000 души във Фейсбук изразиха желание да

...
 Повече от 600 000 души във Фейсбук изразиха желание да
Коментари Харесай

600 хиляди нападат военна база с извънземни

 Повече от 600 000 души във Facebook показаха предпочитание да вземат участие в щурмуването на американската военна база " Зона 51 " в пустинята Невада. Целта на участниците в необикновената офанзива е да видят скритите вътре извънземни, за които се приказва от десетилетия.
Военната база " Зона 51 " в щата Невада от дълго време е обвързвана в публичното схващане с теории за интрига за извънземните форми на живот. Във кино лентата от 1996 година „ Денят на независимостта “ базата е показана като лаборатория за осъществяване на опити с извънземни, само че сегашната и роля за Военновъздушни сили е незнайна. Американските управляващи признаха съществуването въз основата едвам през 2013 година, само че и в този момент тя остава добре охраняван обект.

" Всички ще се срещнем при туристическия пункт „ Извънземен център Зона 51 “ и ще координираме нашето навлизане ", пишат уредниците. До момента повече от 600 хиляди души са декларирали, че ще вземат присъединяване в събитието, а други 592 хиляди са показали интерес към него. Събитието е планувано за 20 септември.

Организаторите оферират на участниците да тичат „ като Наруто, с цел да изпреварят патроните “, следвайки неповторимия жанр на основния воин на японската аниме продукция „ Наруто “. Той тича с ръце обратно и с наведена глава.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР